admin

Göteborgs Magic Man

June 11th, 2008 by Admin

006c.jpg

Carl-Einar Häckner kommer till Balkongfestivalen på fredag för att motta pris från Gårdstens Föreningsråd för sin kulturella insats. Han kommer samtidigt att inviga Balkongfestivalen.

Nu är det nära!

June 11th, 2008 by Philip Wareborn

Hej allihopa!Nu börjar det verkligen närma sig på allvar! Känns härligt att det äntligen är dags.  Det har varit en lång resa men nu är slutet nära!Jag hoppas verkligen att du tittar förbi och upplever balkongfestivalen nu på fredag.Spelschemat kommer upp senare ikväll! // Philip 

On the Radio

June 11th, 2008 by Admin

005.jpg

Hör Philip Wareborn prata om uppväxten, nya skivan och Balkongfestivalen i radioprogrammet Pettson & Co på SR P4 Jönköping. Gå in på http://www.sr.se/cgi-bin/jonkoping/program/index.asp?ProgramID=53, klicka på ’11.00 – 11.30 onsdag 11 jun 2008′ och spola fram 10.45 in i ljudklippet.

Nära slutet, nära början

June 11th, 2008 by Admin

004c.jpg

Vi börjar närma oss slutet av en rad artistpresentationer vi gjort senaste veckorna. Samtidigt är vi nu väldigt nära början av äventyret som Balkongfestivalen innebär. De akter som nu ansluter är Stockholmsbaserade Fashion Report, Moortvig inc. och Philip Wareborn, samt Göteborgaren Carl-Fredrik Larsson.

Tre starka kort

June 2nd, 2008 by Admin

0031.jpg

Vi har nöjet att presentera tre nya akter till Festivalen. Det är Göteborgs egna Svarta Safirer som med sin romska musik ska få Balkongfestivalen att svänga riktigt ordentligt. Nummer två är även det en Göteborgsakt. Singer/Songwriter-tjejen Daniella Kruth, ursprungligen från Jämtland. Sist men inte minst har vi Poppärlan My Sister’s Wedding Day, som i och för sig är från Stockholm, men som gärna sjunger om Göteborg.

Jam sponsrar Backline till efterfesten!

June 2nd, 2008 by Philip Wareborn

Nu är det klart att musikaffären Jam sponsrar backlinen till efterfesten!
Vi är mycket glada och tacksamma över detta!
Som ni säkert sett är efterfesten på anrika Henriksberg (i Pub lokalen) vid Masthugget. Kommer bli en härlig fest med mycket musik!

Mer info om vilka band som lirar kommer mycket snart
//Philip

Balkongfestivalens officiella efterfest

May 31st, 2008 by Admin

henriksberg1874s.jpg

Balkongfestivalens officiella efterfest kommer att äga rum på Henriksberg som ligger i Masthugget, Göteborg. Några av akterna från Balkongfestivalen kommer även att uppträda där. Vilka det blir presenteras senare. Gå in på www.henriksberg.se .

RoyalRadio

May 29th, 2008 by Admin

theroyalradio.jpg

Stockholmsbandet RoyalRadio kommer att ersätta Carl-Henrik Fernandi, som utgår. Stockholmarna kommer att bjuda på storstilad arena-pop. Läs mer på Artister/Event.

Efterfesten spikad

May 28th, 2008 by Philip Wareborn

Nu har vi äntligen spikat platsen till efterfesten där flera av banden kommer uppträda live under kvällen Vilka band det blir och var efterfesten äger rum blir offentligt inom kort// Philip 

Gbg, Gbg/Sthlm, Sthlm/Ösd

May 28th, 2008 by Admin

Vi presenterar nu de tre första av en rad nya artister. Jonas Schwartz, Göteborgspop när den är som allra bäst. Caroline Borg, uppvuxen i Götet, numera Stockholm, Pop/Rock. Min Röda Anorak, hopp och vemod ursprungligen från Östersund, inflyttad till Stockholm. Läs mer under Artister/Event och lyssna in er på MySpace.com.